Werken bij
Strandpaviljoen De Branding

Werken op het strand van Terschelling is een feest. Het getij, de weersomstandigheden, de natuur maar ook onze gasten maken iedere dag anders. Het enige dat vast staat, is dat het uitzicht iedere dag uniek is!

Met ons gezellige en gemotiveerde team hebben we er plezier in de gasten tevreden naar huis te laten gaan. Het keukenteam en de bediening werken hiervoor nauw samen. 

Op dit moment zijn we op zoek naar: 

Medewerker bediening (jaarbetrekking)

Ben jij iemand die voor de horeca gaat en lijkt het je leuk om ook in de winter op het strand te vertoeven? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zijn opzoek naar iemand die ons het hele jaar door komt versterken in de bediening. Het aantal uren kan in overleg. Lijkt je dit leuk? Mail dan naar Guus en Ingrid via werken@strandpaviljoendebranding.nl met informatie over jezelf, je cv èn we vinden het leuk als je laat weten waarom je in De Branding wilt werken! 

Medewerker bediening (weekend en vakanties)

Ben jij opzoek naar een baan voor de weekenden en vakanties? Wij zijn opzoek naar iemand die ons in de bediening komt versterken. Mocht je ervaring hebben, hartstikke fijn, maar zo niet dan komt het ook goed. Lijkt je dit leuk? Mail dan naar Guus en Ingrid via werken@strandpaviljoendebranding.nl met informatie over jezelf, je cv èn we vinden het leuk als je laat weten waarom je in De Branding wilt werken!