Werken bij
Strandpaviljoen De Branding

Werken op het strand van Terschelling is een feest. Het getij, de weersomstandigheden, de natuur maar ook onze gasten maken iedere dag anders. Het enige dat vast staat, is dat het uitzicht iedere dag uniek is!

Met ons gezellige en gemotiveerde team hebben we er plezier in de gasten tevreden naar huis te laten gaan. Het keukenteam en de bediening werken hiervoor nauw samen.

Op dit moment zijn we op zoek naar: 

Medewerkers bediening (ook zonder ervaring ben je welkom!)

Voor de periode 01 april tm oktober 2017 zijn we weer opzoek naar nieuwe kanjers voor in de bediening!  Over het aantal uren en de periode dat je ons team komt versterken kunnen we het hebben (minimaal vier weken). Mocht je ervaring hebben, hartstikke fijn, maar zo niet dan komt het ook goed.

Ben jij 17 jaar of ouder? Beschikbaar voor minimaal 4 weken? Stuur dan een mail naar Guus en Ingrid via werken@strandpaviljoendebranding.nl met informatie over jezelf, je cv èn we vinden het leuk als je laat weten waarom je in De Branding wilt werken! 

Keuken hulpkracht

Ook onze keukencrew kan de komende zomer nog wel wat hulp gebruiken. Vind je het leuk om tosti’s te bakken, salades te maken, groenten te snijden en/of af te wassen? Laat het ons weten! 

Ben jij 16 jaar of ouder? Beschikbaar voor minimaal 4 weken? Stuur dan een mail naar  Guus en Ingrid via werken@strandpaviljoendebranding.nl met informatie over jezelf, je cv en we vinden het leuk als je laat weten waarom je in De Branding wilt werken! 

Medewerker bediening (jaarbetrekking)

Naast seizoensmedewerkers zijn we ook opzoek naar iemand die voor de horeca gaat! Dus, lijkt het je leuk om in de winter op het strand te vertoeven en ben je opzoek naar een jaarbetrekking in de bediening? Mail dan naar Guus en Ingrid via werken@strandpaviljoendebranding.nl met informatie over jezelf, je cv èn we vinden het leuk als je laat weten waarom je in De Branding wilt werken! Over het aantal uren kunnen we het hebben.